Hesabım
    Stephen King’in ‘The Stand’i Dizi Oluyor

    Stephen King’in ‘The Stand’ romanı, mini dizi formatında izleyici karşısına çıkacak

    CBS All Access, Stephen King’in “The Stand” (Mahşer) romanını küçük ekrana taşımaya hazırlanıyor.

    Bir süredir gündemde olan proje sonunda resmiyet kazandı. 2014’te romanı beyazperdeye taşımak için kolları sıvayan ancak projenin rafa kaldırılmasıyla hüsrana uğrayan Josh Boone, şansını bu kez ekranda deneyecek. Dizinin senarist koltuğunda Boone’ye Ben Cavell eşlik ederken Boone ayrıca yönetmen ve yapımcı olarak da görev yapacak.

    The Stand, ölümcül bir salgın nedeniyle yıkıma uğrayan bir dünyada geçecek ve iyiyle kötü arasındaki savaşa odaklanacak. İnsanlığın tek kurtulma umudu ise 108 yaşındaki Mother Abagail’ın başını çektiği bir grup insan olacak.

    Uyarlamanın başındaki Boone, Stephen King ile yaşadığı etkileyici anıyı şöyle anlatıyor: “Çocukken babamın FedEx hesap numarasını çalmıştım ve King’e, ona ne denli hayran olduğumu anlatan bir mektup yazmıştım. Birkaç hafta sonra bir gün eve döndüğümde Maine’den gelen bir paketle karşılaştım. Paketin içerisinde her biri King tarafından güzel temennilerle imzalanmış bir sürü kitap vardı. Beni yazmaya teşvik ediyordu ve hayranı olduğum için teşekkür ediyordu. Ailem ise King’in bu cömert ve içten tavrının ardından, onun kitapları üzerine uyguladıkları yasağı kaldırdılar.”

    The Stand uyarlamasının gösterim tarihiyle ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top