Hesabım
    Natalie Dormer ‘Penny Dreadful: City of Angels’ın Kadrosunda!

    Showtime imzalı ‘Penny Dreadful: City of Angels’ın kadrosuna Natalie Dormer eklendi

    “Penny Dreadful”un devam dizisi olarak ekrana taşınan Penny Dreadful: City of Angels, oyuncu kadrosuna Natalie Dormer’ı dahil etti. Dormer dizide anakarakterlerden birine hayat verecek.

    “Penny Dreadful”un izinden giden devam dizisi, 1930’lu yıllarda Los Angeles şehrinde geçiyor. Irklar arasındaki tansiyonun giderek arttığı bu dönemde, Meksika kökenli bir göçmen olan dedektif Tiago Vega da bu gerilimlerden nasibini alır. Dehşet verici bir cinayeti çözmeye çalışan Vega bu doğa üstü ve kaotik atmosferde hayatta kalmanın yollarını arayacaktır. Dormer dizide, istediği her varlığın kılığına girebilen bir iblis olan Magda karakterini canlandıracak.

    “Penny Dreadful: City of Angels”ın başlıca rollerini Daniel Zovatto, Jessica Garza ve Jonathan Nieves rol alacak. Orijinal dizinin showrunner ve senaristi John Logan’ın devam dizisinde de aynı görevlerini sürdürecek.

    Natalie Dormer’ın son yıllarda rol aldığı diziler arasında “Game of Thrones”, “The Tudors”, “Picnic at Hanging Rock,” “The Scandalous Lady Woman,” ve“Elementary” gibi yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top