Hesabım
    ‘Time Bandits’ Uyarlaması 'Thor: Ragnarok'un Yönetmenine Emanet!

    Apple’ın ‘Time Bandits’ dizisinde yönetmen koltuğu Taika Waititi’nin oldu

    Terry Gilliam’ın aynı adlı filminden uyarlanan Time Bandits, Apple tarafından ekrana taşınıyor. İddialı dizinin yönetmen koltuğu “Thor: Ragnarok”un yönetmeni Taika Waititi’ya emanet edildi.

    1981 yapımı bilim kurgu ve macera filminden esinle ekrana taşınan “Time Bandits”, senaryosunda Waititi’nin imzasını taşıyor. Filmin yönetmeni Terry Gilliam ise Taika Waititi ve Dan Halsted ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

    Kendisinden sonra gelecek bir dizi filmin esin kaynağı olan “Time Bandits” konu olarak, Kevin adlı hayalperest bir gencin, zamanda yolculuk eden cücelerle karşılaşmasını konu ediniyor. Bu andan itibaren ise tarihte Napolyon ve Robin Hood gibi ünlü karakterlerle karşılaşacakları fantastik bir maceraya atılıyorlar. Filmin gişede yakaladığı büyük başarıya rağmen devam filmi projesi hayata geçirilemezken aynı hikaye 2001’de ekrana da uyarlanmaya çalışılmış ancak proje aşamasını geçememişti.  

    Gilliam’ın daha önce ekrana uyarlanan tek uzun metrajlı filmi, 1995 yapımı unutulmaz klasik "12 Monkeys" olmuştu.

    Pilot bölüm aşamasındaki “Time Bandits” ilk sezon onayını alması durumunda Apple'ın dijital platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top