Hesabım
    DC Dizisi 'Stargirl'den İlk Kare Geldi

    DC'nin genç süper kahramanı Stargirl'ün maceralarını işleyen diziden ilk görsel geldi

    DC Universe platformunun hayata geçirdiği Stargirl ilk görselini görücüye çıkardı.

    Aynı adlı DC kahramanının maceralarını takip eden "Stargirl", DC evreninin ünlü senarist ve yapımcılarından Geoff Johns'un imzasıyla ekrana taşınıyor. Dizi konu olarak lise öğrencisi Courtney Whitmore’un fantastik maceralarını işliyor. Annesinin yeniden evlenmesiyle Kaliforniya'ya taşınan genç kız buradaki yeni hayatına uyum sağlamakta güçlük çeker. Courtney çok geçmeden üvey babasına dair büyük bir sırrı keşfeder. Üvey babası gençlik yıllarında bir süper kahramanla birlikte çalışmıştır. Babasının o dönemde kalan kostümünü ele geçiren Courtney böylece sıradışı bir serüvene adım atar. 

    "Stargirl"ün başrolünde ünlü kahramana Brec Bassinger hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Anjelika WashingtonJoel McHale, Henry Thomas ve Giancarlo Esposito gibi isimler boy gösteriyor. 

    Stargirl karakterine daha önce "Smallville"de Britt Irvin; "DC’S Legends of Tomorrow"da ise Sarah Grey hayat vermişti. Şimdilerde Disney’in de bir diğer Stargirl uyarlaması üzerinde çalıştığını da ekleyelim.

    DC Universe platformunda izleyiciyle buluşan diziler arasında "Titans", "Young Justice: Outsiders", "Harley Quinn", "Doom Patrol" ve "Swamp Thing" gibi yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top