Hesabım
    Julianne Moore, Stephen King Uyarlaması "Lisey's Story"de!

    Stephen King romanı Lisey's Story ekranlara aktarılıyor.

    Stephen King'in Lisey's Story romanı ekranlara uyarlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna eklenen ilk isim ise Julianne Moore oldu. Bir çiftin hikayesine odaklanacak olan ve geliştirme aşamasında bulunduğu söylenen filmin yönetmen koltuğuna ise Josh Boone oturuyor. Dizinin Apple TV+ bünyesinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    Stephen King'in korku ile romantizmi birleştirmesiyle bilinen romanı Lisey's Story, dizi oluyor. Dizinin başrolüne getirilen ilk isim ise Gloria Bell, Yıldız Haritası, The Hours, Still Alice, İki Kadın Bir Erkek, Being Flynn gibi filmlerin yıldız oyuncusu Julianne Moore oluyor. Geliştirme aşamasında bulunan Lisey's Story'nin yönetmen koltuğuna romantik dram filmi Aynı Yıldızın Altında, X-Men evrenine ait olacak olan Yeni Mutantlar ve romantik komedi filmi Stuck In Love ile tanınan başarılı yönetmen Josh Boone oturuyor. Söylentilere göre filmin yapımcılığını Bad Robots prodüksiyon şirketi altında J.J. Abrams ve Warner Bros üstlenecek.

    Lisey's Story, Stephen King evreninin ünlü yazarlarından Scott Landon'ın ölümünü ve dul kalan karısı Lisey Landon'ın hikayesini anlatıyor. Hikayeyi iki farklı bakış açısıyla inceleyen roman, Lisey'in şimdiki yaşantısını ve Scott Landon'ın yaşamını kitabının gözünden anlatıyor. Hikayenin başlangıcında, Scott'ın ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir ve Lisey, kocasının işleri ile ilgileniyordur. Olaylar süregelirken Lisey, daha önce kocası ile ilgili yok saydığı ve görmezden geldiği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Lisey, kocasının takıntılı hayranlarından biri tarafından taciz edilmeye başlamasının ardından Scott'ın geçmişini deşmeye başlayacaktır.

    Apple TV+ korku ustası Stephen King, Akademi ve Netflix'in arasında gerilime neden olan Steven Spielberg, televizyon ekranlarının sevilen yüzü Oprah Winfrey, başarılı yönetmen ve yapımcı J.J. Abrams, başarılı oyuncu Reese Witherspoon, Aquaman'in yıldızı Jason Momoa ve Marvel'a transfer olan komedyen Kumail Nanjiani gibi birçok önemli ismi bünyesinde barındıran projelere yer vereceğini açıklamıştı. Netflix, Amazon, Hulu gibi online streaming platformlarının azılı rakibi olması beklenen Apple TV+'ın önümüzdeki yıl içerisinde izleyicileriyle buluşmaya başlaması beklenenler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top