Hesabım
    ‘Perry Mason’ Kadrosuna Tatiana Maslany Eklendi

    HBO dizisi ‘Perry Mason’da kadroya Tatiana Maslany dahil oldu

    Tatiana Maslany HBO’nun yeni mini dizisi Perry Mason'ın başrolüne getirildi.

    “Orphan Black” dizisindeki performansıyla üç kez Emmy ödülüne aday gösterilen ve bunlardan birini kazanmayı başaran Tatiana Maslany, yeni dizisinde Rahibe Alice karakterine hayat verecek. Radiant Assembly of God adlı bir topluluğun lideri olan Alice, ülke çapında sözüne güvenilen, başarılı bir liderdir. Her konuşmasında gücünü biraz daha artıran Alice, bu gücü sadece kendisinin bildiği bir alanda kullanmaya karar verir.

    Erle Stanley Gardner’ın yarattığı karakterlerden, Rolin Jones ve Ron Fitzgerald tarafından uyarlanan “Perry Mason”, Amerikan tarihinin en efsanevi ceza avukatlarından Perry Mason’ın maceralarını işleyecek. Dizide anakarakter Mason’a Matthew Rhys hayat verirken yapımcı kadrosunda Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell, Joe Horacek, Rolin Jones, Ron Fitzgerald ve Tim Van Patten gibi isimler var.

    Maslany ekrandaki başarılı kariyerinin yanı sıra beyazperdede “Destroyer”, “Stronger”, “Picture Day”, “The Vow”, “Violet and Daisy” ve “Blood Pressure” gibi yapımlarda rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top