Hesabım
    ‘Empire’ 6. Sezon Onayını Aldı; Jussie Smollett Geri Dönmeyecek

    Fox, ‘Empire’ın 6. sezonunu onaylarken Jussie Smollett'in kadrodan ayrıldığını duyurdu

    Fox, popüler dizisi Empire'ın 6. sezonuyla ekranlara geri döneceğini ancak yeni sezon kadrosunda Jussie Smollett’in yer almayacağını açıkladı.

    20th Century Fox Television’dan yapılan açıklamada “Stüdyo, Jussie Smollett’in 6. sezon ihtimalini değerlendirdi ancak Jamal karakterinin diziye geri dönmemesi yönünde uzlaştık” ifadelerine yer verildi.

    Jussie Smollett yakın dönemde, ırkçı ve homofobik bir saldırıya maruz kaldığını açıklamış ve haftalarca manşetlerden inmemişti. Tüm sektörün oyuncuyla dayanışma gösterdiği bir dönemde, saldırının kurmaca olduğu iddia edilmiş ve Smolett'in kendisine saldıran kişiyi kiralamakla ve yalan beyanda bulunmakla suçlanmıştı.

    “Empire”ın 5. sezonunda Lyon ailesi, müzik şirketine ihtişamını geri kazandırmaya çalışırken her biri hiç olmadığı kadar büyük kişisel mücadelelere atıldılar. Dizinin başlıca rollerini Terrence HowardTaraji P. HensonBryshere Y. GrayTrai Byers ve Smollett paylaştı.

    Lee Daniels ve Danny Strong’un yarattığı “Empire”, showrunner koltuğunda Brett Mahoney ile yola devam ediyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Brian Grazer, Francie Calfo, Sanaa Hamri, Dennis Hammer, Matt Pyken ve Diane Ademu-John görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top