Hesabım
    ‘Cobra Kai’ 3. Sezon Onayını Aldı

    YouTube Premium dizisi ‘Cobra Kai’ 3. sezonuyla geri dönecek

    “Karate Kid” serisinin devam dizisi olarak ekrana taşınan Cobra Kai 3. sezon onayını almayı başardı.

    YouTube Premium platformunda yayınlanan dizi, 2. sezon prömiyerini Nisan’ın son haftasında gerçekleştirmişti. “Karate Kid” filmlerinin devamı niteliğinde hayata geçirilen dizi, filmlerde olduğu gibi başrollerde William Zabka ve Ralph Macchio ikilisini buluşturuyor. 

    Dizinin ilk sezonu Johnny Lawrence’ın meşhur Cobra Kai salonunu yeniden açışına ve yeni jenerasyonu karate kültürüyle tanıştırmasına ev sahipliği yaptı. Şimdilerde başarılı bir iş insanı olan Daniel LaRusso ise, LaRusso’nun bu hamlesiyle yeniden rekabete atılmıştı. İkinci sezon, Cobra Kai’nin turnuvada kazandığı ödülün ardından LaRusso’nun yeni bir dövüş okulu açmaya karar vermesini işleyecek.

    “Cobra Kai”nin oyuncu kadrosunda Xolo Maridueña, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Jacob Bertrand, Nichole Brown, Peyton List ve Martin Kove gibi isimler boy gösteriyor. Dizinin senaryosunu showrunner’lar Ralph MacchioWilliam Zabka ve Courtney Henggeler kaleme alırken yapımcı kadrosunda Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top