Hesabım
    NBC’den ‘Bluff City Law’ ve ‘Sunnyside’a Yeşil Işık Geldi

    NBC’nin yeni dizileri ‘Bluff City Law’ ve ‘Sunnyside’ ilk sezon onaylarını aldı

    NBC, pilot bölümleri tamamlanan "Bluff City Law" ve "Sunnyside"ın ilk sezon onaylarını verdi.

    Hukuk dizisi türündeki “Bluff City Law”, en tartışmalı insan hakları davalarını üstlenen özel bir hukuk bürosunda geçecek; efsanevi avukat Elijah Strait ile kızı Sydney Keller’ın atıldığı davalara odaklanacak. Annesinin ani ölümünün ardından, yıllardır konuşmadığı babası Elijah ile yeniden ilişki kuran Sydney, ondan gelen teklifi kabul edip şirkette çalışmaya başlar. Bu süreçte, hem zorlu davaların altından kalkmaya hem de ilişkilerini onarmaya çalışırlar. Dizinin senaryosunu Dean Georgaris kaleme alıyor.

    “Bluff City Law”un başlıca rollerini Jimmy Smits, Caitlin McGee, Barry Sloane, Scott Shepherd, MaameYaa Boafo, Stony Blyden ve Jayne Atkinson paylaşıyor.

    “Sunnyside” ise New York City’nin en genç meclis üyesi Garrett Modi’nin politik kariyerini takip edecek. Modi’nin hayatı büyük bir dönüm noktasından geçer ve Amerikan vatandaşı olmanın hayallerini kuran bir grup insana yardım etmeye başlar. Dizinin oyuncu kadrosunda Kal Penn, Diana Maria Riva, Joel Kim Booster, Kiran Deol, Poppy Liu, Moses Storm ve Samba Schutte gibi isimler boy gösterecek.

    2019-2020 sezonunda NBC ekranlarında yayınlanacak yapımlar arasında “The Blacklist”, “Chicago Fire”, “Chicago Med”, “Chicago PD”, “Law & Order: SVU”, “New Amsterdam”, “Brooklyn Nine-Nine”, “The Good Place”, “Superstore” ve “Will & Grace” var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top