Hesabım
    ABD’yi Sarsan Üniversite Skandalı Ekrana Taşınıyor

    Annapurna TV, ünlülerin de karıştığı üniversite sınavı skandalını ekrana taşıyacak

    Son aylarda Amerika’nın gündemine oturan üniversiteye giriş skandalı, Annapurna TV tarafından dizi olarak ekrana uyarlanıyor.

    Dizi, Melissa Korn ve Jennifer Levitz’in yazdığı ve henüz okurla buluşmayan “Accepted” adlı kitaptan uyarlanacak. Senaryo, “The People v. OJ Simpson”da imzası bulunan D.V. DeVincentis tarafından kaleme alınacak. Yürütücü yapımcı kadrosunda Sue NaegleAli Krug ve Patrick Chu görev yapacak.

    Geçtiğimiz Mart’ta patlak veren skandal, FBI tarafından yürütülen araştırmalar sonucunda patlak vermişti. FBI’a göre, aralarında ünlülerin de bulunduğu bir grup nüfuzlu kişi, çocuklarını ülkenin en önemli üniversitelerine kabul ettirmek için düzenli olarak rüşvet verdi. Aileler rüşvet karşılığı, çocuklara sahte atletik başarılar yaratmak, SAT sınavlarına para karşılığı başka öğrencilerin girmesi ya da test sınavlarının sonuçlarının değiştirilmesi gibi hizmetler aldı.

    Adı skandala karışan meslek grupları arasında CEO’lar, emlak yatırımcıları, hukuk şirketi çalışanları ve ünlü aktrisler Lori Loughlin ve Felicity Huffman var. Gençlerin kabul aldığı okullar arasında ise Yale University, Georgetown University, Stanford University, UCLA ve USC başı çekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top