Hesabım
    ‘The Enemy Within’ ve ‘The Village’ Ekrana Veda Ediyor

    ‘The Enemy Within’, ‘The Village’ ve 'Abby’s' ilk sezonlarının ardından ekrana veda ediyor

    NBC, ilk sezonlarıyla izleyici karşısına çıkan yeni dizileri “The Enemy Within”, “The Village” ve “Abby’s”i iptal etti. 

    New York’taki bir apartmanda yaşayan karakterleri  takip eden “The Village”, birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olan apartman sakinlerinin bir aileye dönüşmesini ve her koşulda birbirlerine yardımcı olmasını işledi. Dizinin başlıca rollerinde Michaela McManus, Grace Van Dien, Daren Kagasoff, Dominic Chianese ve Moran Atias boy gösterirken showrunner koltuğu Mike Daniels’a emanet edildi.

    Psikolojik gerilim türündeki “The Enemy Within” ise şimdilerde Amerika tarihinin en büyük hainlerinden biri olarak tanınan CIA çalışanı Erica Shepherd’ın hikayesini işliyor. Dizide anakaraktere Jennifer Carpenter hayat verirken kadroda Carpenter’a Morris Chestnut, Raza Jaffrey, Kelli Garner, Cassandra Freeman ve Noah Mills eşlik ediyor.

    Natalie Morales’in başrolünde yer aldığı “Abby’s” arka bahçesinde bar işleten bir kadının ve barın müdavimlerinin hikayesini işledi. Yalnızca yedi bölüm ekranda kalabilen dizi, Josh Malmuth’un imzasıyla ekrana taşındı ve oyuncu kadrosunda Neil Flynn, Jessica Chaffin, Kimia Behpoornia ve Leonard Ouzts gibi isimleri buluşturdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top