Hesabım
    Netflix'in 'The Witcher' Uyarlamasında Prodüksiyon Tamamlandı

    Netflix tarafından ekrana taşınan 'The Witcher'ın ilk sezonu yolda...

    Netflix'in iddialı The Witcher uyarlamasında çekimler ve prodüksiyon tamamlandı. Müjdeli haber, dizinin showrunner koltuğundaki Lauren Schmidt Hissrich tarafından kişisel Instagram hesabından duyuruldu.

    Aynı isimli çok satan romanlardan ve hit video oyunundan uyarlanan "The Witcher", insanların yaratıklardan daha acımasız olduğu bir dünya düzenini resmediyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Geralt of Rivia, bu ürkütücü düzende kendi yerini bulabilmek için mücadele etmektedir. Ne var ki güçlü bir büyücü ve son derece tehlikeli bir sırrı taşıyan genç bir prensesle karşılaşması, sıradışı bir maceraya atılmasına neden olacaktır. 

    "The Witcher" uyarlamasında anakarakter Geralt of Rivia'ya ünlü aktör Henry Cavill hayat veriyor. Kadroda Cavill'e Freya AllanAnya ChalotraJodhi MayMimi NdiweniTherica Wilson-ReadMillie BradyAdam LevyBjörn Hlynur Haraldsson ve MyAnna Buring eşlik ediyor.

    Dünyaca ünlü oyuna ve diziye esin kaynağı olan fantastik "The Witcher" serisi toplamda sekiz farklı romandan oluşuyor. Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı romanlar daha önce çizgi roman ve masa oyunu olarak da uyarlanmıştı.

    "The Witcher"ın 8 bölümden oluşan ilk sezonu 2020 içerisinde Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top