Hesabım
    'A Magic: The Gathering' Russo Kardeşler Tarafından Uyarlanıyor

    'A Magic: The Gathering' oyunu Joe ve Anthony Russo'nun imzasıyla ekrana taşınacak

    Popüler A Magic: The Gathering oyunu, animasyon türünde bir dizi olarak ekrana taşınıyor.

    Netflix’te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yapım, Joe ve Anthony Russo kardeşlerin imzasıyla hayata geçiriliyor. Tarihinde ilk kez ekrana uyarlanan oyun, Planewalker’ların evreninde geçen yeni hikayeleri takip edecek. Russolar projeyi şöyle müjdeledi: “Magic: The Gathering’in çok büyük fanlarıyız, bu yüzden bu hikayeleri hayata geçirmek hayallerimizdeki proje gibiydi."

    Dizinin senaryosunu Henry Gilroy ve Jose Molina kaleme alırken yürütücü yapımcı kadrosunda ikiliye Yoriaki Mochizuki, Todd Makurath, Eric Calderon, Dave Newberg, Mike Larocca ve Isaac Krauss eşlik edecek.

    Joe ve Anthony Russo yakın dönemde beyazperdede, Marvel evreninin hit filmleri “Captain America: The Winter Soldier”, “Captain America: Civil War”, “Avengers: Infinity Wars” ve “Avengers: Endgame”e imzalarını attı.

    Richard Garfield’ın yarattığı bir masa oyunu olan “The Magic: The Gathering” 1993’te piyasaya sürüldükten sonra dijital oyun, çizgi roman serisi ve çok satan bir roman olarak uyarlanırken 70’ten fazla ülkede 11 dile çevrildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top