Hesabım
    ‘Riverdale’ ve ‘Batwoman’ın Prömiyer Tarihleri Belli Oldu

    ‘Riverdale’ ve ‘Batwoman’ da dahil The CW dizilerinin prömiyer tarihleri duyuruldu

    The CW, izleyiciyle ilk kez buluşacak “Batwoman” ve “Nancy Drew” uyarlamalarının yanı sıra, yeni sezonlarıyla geri dönmeye hazırlanan “Riverdale” ve “Supergirl” gibi popüler dizilerinin prömiyer tarihlerini duyurdu.

    Kanaldan yapılan açıklamaya göre, efsanevi Batwoman karakterinin maceralarını işleyen "Batwoman", ilk kez 6 Ekim'de izleyiciyle buluşacak. Dizi konu olarak Kate Kane, diğer adıyla Batwoman'ın suça batmış Gotham şehrinde verdiği zorlu savaşı takip ediyor. Batman'in gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının üzerinden üç yıl geçiyor ve Kate Kane artık, umutsuzlukla boğuşan Gotham şehrinin yeni kurtarıcısı olmak zorunda kalıyor. Dizide anakaraktere Ruby Rose hayat verirken kadroda Rose'a Meagan TandyCamrus Johnson, Nicole Kang ve Rachel Skarsten gibi isimler eşlik ediyor.

    Kanalın yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanan dizilerinden biri olan “Riverdale” ise 9 Ekim'de 4. sezon prömiyerini gerçekleştirecek. Archie çizgi romanlarından uyarlanan “Riverdale”, başkarakterleri Archie, Betty ve Veronica'nın, dışarıdan bakıldığında sıradan ve sessiz bir kasabaya benzeyen Riverdale'ın gizli ve karanlık yanlarını keşfetme öyküsünü işliyor. Dizinin başlıca rollerini K.J. ApaLili ReinhartCamila Mendes ve Cole Sprouse paylaşıyor.

    The CW'dan yapılan duyuruya göre kanalın geri kalan dizilerinin prömiyer tarihleri aşağıdaki gibi şekillendi:

    “Supergirl”: 6 Ekim

    “All American”: 7 Ekim

    “The Flash”: 8 Ekim

    “Black Lightning”: 21 Ekim

    “Legacies”: 10 Ekim

    “Charmed”: 11 Ekim

    “Dynasty”: 11 Ekim

    “Arrow”: 15 Ekim

    “Supernatural”: 10 Ekim

    "Nancy Drew": 9 Ekim

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top