Hesabım
    Sürpriz Gelişme: ‘One Day At a Time’ 4. Sezonuyla Geri Dönecek

    Netflix'in iptal ettiği ‘One Day At a Time’ başka bir platformdan 4. sezon onayı aldı

    Netflix’in iptal ettiği “One Day At A Time” CBS’in sahip olduğu Pop TV platformuna transfer oldu ve 4. sezon onayını aldı.

    Netflix’teki 3 sezonunun ardından izleyicisine veda etmek zorunda kalan dizi, uzun görüşmelerin ardından Pop platformu tarafından hayata geri döndürüldü. Dizinin 13 bölümden oluşan yeni sezonunun 2020 içerisinde izleyici karşısına çıkacağı açıklandı.

    Dizinin showrunner koltuğunu paylaşan senaristler Calderón Kellett ve Mike Royce müjdeli haberi şöyle duyurdu: “Bir sezon daha yapacağımız için inanılmaz mutluyuz. Bu dizi bizim için çok fazla şey ifade ediyor; yeni partnerlerimiz Pop ve CBS ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Sonsuz destekleri sayesinde geri dönmemizi sağlayan hayranlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyoruz."

    1975 tarihli diziden esinle ekrana taşınan “One Day At A Time” Amerika'da yaşayan Küba kökenli bir ailenin gündelik hayatta karşılaştıkları maceraları işliyor. Dizinin başrollerini Justina MachadoIsabella GomezMarcel Ruiz, Rita Moreno, Todd Grinnell ve Stephen Toblowsky paylaşıyor.

    “One Day At A Time” 4. sezon bölümleriyle 2020'de ekranlara geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top