Hesabım
    NBC Komedisi ‘A.P. Bio’ Geri Dönüyor

    NBC, komedi dizisi ‘A.P. Bio’ için verdiği iptal kararını geri aldı

    NBC

    NBC ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve 2. sezonun ardından iptal edilen “A.P Bio” sürpriz bir kararla geri dönüyor.

    NBCUniversal’ın iptal ettiği “A.P Bio”, yine şirketin kararıyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Üçüncü sezonun, NBC’nin ismi henüz açıklanmayan dijital platformunda yayınlanacağı duyurulurken yapımcı Michael Patrick O'Brien sürpriz gelişmeyle ilgili olarak “Hayranların bu büyük desteğinin altında ezildiğimi hissediyorum. Hem oyuncular hem de ben yeni sezon için çok heyecanlıyız” dedi. O’Brien ayrıca kişisel Twitter hesabından dizinin hayranlarına “Bu sizin sayenizde oldu! Fazlasıyla minnettarız!” diye seslendi.

    “A.P Bio”nun başrolünde Glenn Howerton boy gösteriyor. Howerton’ı dizide, Harvard felsefe bölümünden mezun olan ancak Toledo’daki bir liseye biyoloji öğretmeni olarak gönderilen Jack Griffin rolünde izliyoruz. Kadroda ünlü oyuncuya Patton Oswalt, Lyric LewisMary Sohn, Jean Villepique ve Paula Pell gibi isimler eşlik ediyor.

    NBCUniversal’ın dijital platformu önümüzdeki yıl izleyiciyle buluşacak. Dizinin prömiyer tarihi ise henüz anons edilmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top