Hesabım
    ‘His Dark Materials’ın Yeni Fragmanı Comic-Con'da Olay Yarattı

    HBO ve BBC işbirliğinde ekrana taşınan ‘His Dark Materials’ın yeni fragmanı Comic-Con'da görücüye çıktı

    BBC ve HBO ortaklığında ekrana taşınan ve şimdiden ikinci sezon onayını alan His Dark Materials çarpıcı fragmanıyla Comic-Con'da ses getirdi.

    Philip Pullman’ın çok satan fantastik serisinden uyarlanan "His Dark Materials" başlıca rollerinde Dafne KeenJames McAvoyLin-Manuel Miranda ve Ruth Wilson gibi yıldızları buluşturuyor. Senaryoyu BAFTA ödüllü senarist Jack Thorne kaleme alırken ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda Oscarlı yönetmen Tom Hooper görev yaptı.

    Üç romandan oluşan "His Dark Materials" serisi, paralel evrenlere geçiş yapabilen iki çocuğun sıradışı maceralarını işliyor. Serinin ilk romanından uyarlanan ilk sezon, başka bir dünyadan gelen cesur Lyra’yı takip ediyor. Arkadaşı kaçırıldıktan sonra onu bulmak için harekete geçen Lyra, şeytani bir komplonun ortasında kalır. Bu esnada karşılaştığı Will ile birlikte, sıradışı varlıklara karşı mücadele edecekleri fantastik bir yolculuğa atılırlar.

    Dev prodüksiyonlu dizinin oyuncu kadrosunda Clarke PetersIan GelderWill KeenAriyon BakareGeorgina CampbellAnne-Marie DuffJames CosmoLucian MsamatiGeoff Bell ve Simon Manyonda gibi isimlerle karşılaşacağız.

    Serinin ilk romanı 2007'de "Altın Pusula" ("The Golden Compass") adıyla beyazperdeye de uyarlanmış; başrolleri Daniel Craig ve Nicole Kidman paylaşmıştı.

    Bugüne dek hayata geçirilmiş en yüksek bütçeli İngiliz dizilerinden biri olan yapım BBC One ve HBO ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top