Hesabım
    ‘WandaVision’ın Kadrosuna Eklenen İlk İsim Teyonah Parris Oldu

    Marvel uyarlaması ‘WandaVision’ın oyuncu kadrosuna Teyonah Parris katıldı

    Marvel'ın merakla beklenen dizi uyarlamalarından "WandaVision"ın kadrosuna Teyonah Parris dahil oldu.

    Paul Bettany ve Elizabeth Olsen'ın başrolde yer alacağı dizinin kadrosuna eklenen ilk isim olan Parris son dönemde "Mad Men" ve “If Beale Street Could Talk” gibi popüler yapımlarda izleyici karşısına çıktı. Parris'in dizide Monica Rambeau karakterine hayat vereceği Comic-Con etkinlikleri kapsamında anons edildi. "Captain Marvel"da karakterin çocukluğuyla karşılaşmıştık.

    “WandaVision”ın dizi uyarlaması, beyazperdede Elizabeth Olson ve Paul Bettany’nin hayat verdiği Marvel süper kahramanları Scarlet Witch ve Vision’ın maceralarını işliyor. Dizi senarist, showrunner ve yürütücü yapımcı görevlerini üstlenen Jac Schaeffer tarafından ekrana uyarlanıyor. Hikayesi 1950'lerde geçen dizinin çekimlerine ise sonbaharda başlanması planlanıyor.

    Disney’in şimdiden ses getiren dijital platformu Disney + önümüzdeki Kasım ayında açılışını gerçekleştirecek. Platformda iddialı Star Wars dizilerinin yanı sıra "Falcon & Winter Soldier", "Loki" ve "Hawkeye" gibi popüler Marvel kahramanlarının dizi uyarlamaları da izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top