Hesabım
    Netflix Dizisi "Mindhunter"ın 2. Sezonundan Yeni Fragman!

    Mindhunter'dan yeni fragman geldi!

    Joe Penhall'un yaratıcısı olduğu Netflix dizisi Mindhunter, bir yıl aradan sonra ikinci sezonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni fragmanında, bu sezon siyahi çocuk ölümlerinden sorumlu olan suçluları inceleyeceğimizi gözlemliyoruz.

    Mindhunter'ın ilk sezonunda FBI'ın yeni bir departmanında çalışmaya başlayan Holden Ford ve Bill Tench'in korkunç suçlar işleyerek ün yapmış suçluların psikolojilerini inceleme altına almalarını izlemiştik. İkili, eğer ki geçmiş suçların nasıl bir psikolojiyle işlendiğini çözümlerlerse, gelecekteki suçları da engelleyebileceklerini düşünüyorlardı. Ancak sezonun sonunda aslında suçun hiçbir nedeni olmayabileceği de kanıtlanmış oldu. Şimdi ise ikinci sezonda çocuk cinayetleri ile karşı karşıya kalınacak. 1979 ve 1981 yılları arasında yaşanan Atlanta çocuk cinayetlerini işleyen yeni sezonda izleyeceğimiz ve Afro-Amerikan çocukları hedef alan vahşi cinayetlerin faili Wayne Bertram Williams, bilindiği üzere gerçek hayatta dizideki Ajan Holden karakterine ilham kaynağı olan FBI ajanı John E. Douglas tarafından yakalandı.

    Mindhunter dizisi gerçek bir insandan ilhamını alsa da John Douglas ve Mark Olshaker ikilisinin kaleme aldığı "Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit" kitabından diziye uyarlandı. Dizinin bazı bölümleri usta yönetmen David Fincher tarafından çekildi. Mindhunter'ın oyuncu kadrosunda ise Looking ve Glee dizilerinden tanıdığımız başarılı oyuncu Jonathan Groff, Run All Night, Fight Club, Shot Caller, Sully gibi yapımlarda karşımıza çıkan Holt McCallany, Fringe dizisinin yıldız oyuncusu Anna Torv ve Lauren Glazier gibi isimler yer alıyor. Ayrıca bu sezonda Charles Manson'a hayat veren Damon Herriman'ı izleme şansı yakalayacağız.

    Suç türündeki Mindhunter dizisinin Netflix'teki izleyicileriyle 16 Ağustos tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top