Hesabım
    Simon Pegg ve Nick Frost "Truth Seekers"da Hayalet Avlıyor

    Pegg ve Frost, yeni bir dizi projesi üzerine çalışıyor.

    Birlikte birçok işe imza atan usta isimler Simon Pegg ve Nick Frost, yeni bir dizi projesi için yeniden bir araya geliyor. Bu kez Amazon Prime için bir dizi geliştiren ikilinin projesinin adı Truth Seekers olacak. Dizi, paranormal olayları araştıran dedektiflerin yaşadıklarını konu edinecek.

    Komedi ve korku türünde olması beklenen Truth Seekers dizisi, Nick Frost ve Simon Pegg'e emanet edildi. Bilindiği üzere Simon Pegg ve Nick Frost'un Stolen Pictures isimli ortak bir prodüksiyon şirketi bulunuyor. İkili, Truth Seekers dizisini Stolen Pictures'ın yapımcılığında geliştirecek. Ayrıca Pegg ve Frost'un dizinin başrollerini de üstlenmesi beklenenler arasında yer alıyor. Dizide Nick Frost, Gus karakterine hayat verecek. Gus, İngiltere'nin sınır bölgesinde bir hayalet hikayesini gözlemlemek ve kamera kaydı alarak kanıtlamak amacıyla bir işe kalkışır. Gus, başka biri ile birlikte gittiği bu hayaletli bölgede hayaletli kiliseler, yer altı sığınakları, terk edilmiş hastaneler gibi birçok yeri gezmek zorunda kalır. Klişe korku hikayelerini tiye alacakmış gibi görünen Truth Seekers'da Simon Pegg'in karakterinin adı Dave olacak. Ancak Dave'in Gus'a eşlik edecek olan kişi olup olmadığı açıklananlar arasında yer almıyor. Dizide yer alacak olan diğer karakterler ve oyuncular henüz duyurulmadı. Dizi, Amazon Prime'da yayınlanacak.

    Usta isimler Simon Pegg ve Nick Frost daha önce de birçok ortak projede çalışmıştı. Bu projeler arasında Shaun of The Dead, Hot Fuzz ve The World's End de bulunuyor. Bunların yanı sıra 1999 yapımı olan Spaced dizisinde de ikili bir arada yer alıyordu. Pegg, Truth Seekers dizisi hakkında şu sözleri sarf etti: "Truth Seekers'ın Amazon Prime'da yer alacak olmasından Nick ve ben çok memnunuz. Onlarla çalışmayı ve birlikte özel bir şey yaratmayı dört gözle bekliyoruz. Televizyon için çok heyecan verici bir dönem ve küçük ekrana geri dönerken bize eşlik etmesi için Amazon Prime'dan daha iyi bir partner düşünemiyorum."

    Yeni Amazon dizisi Truth Seekers'ın ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top