Hesabım
    "The 100"a Veda Zamanı!

    CW dizisi The 100, final sezonundan sonra ekranlardan ayrılıyor.

    Altı yıldır devam eden CW gençlik dizisi "The 100", ekranlara veda etmek için hazırlanıyor. Dünyayı yeniden insanların yaşadığı bir yere çevirmeye çalışan 100 kişilik genç bir ekibin yaşadıklarını konu edinen "The 100", 2014 yılından beri devam ediyordu.

    Eliza Taylor, Bob MorleyPaige Turco gibi isimlerin başrolünü paylaştığı bilim kurgu ve gençlik dizisi "The 100" ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bilindiği üzere dizi 6 sezondur devam ediyordu. 7. sezonuyla birlikte ekranlardan ayrılacak olan dizinin final bölümünün 100. bölüm olması planlanıyor. 7. sezonun 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında bulunuyor. Söylenenlere göre The 100'ın bitirilmesi dizinin yaratıcısı olan Jason Rothenberg'in kararı oldu. Bunu onaylayan isim ise basın turu sırasında yapılan açıklamayla dizinin yayınlandığı kanal olan CW'nun başındaki kişi olan Mark Pedowitz oldu. Ayrıca Jason Rothenberg sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda konu ile ilgili şu sözleri sarf etmişti: "The 100'ın 6. sezon finaline günler kala bazı tatsız haberlerim var: 7. sezon son sezonumuz olacak. Warner Bros ve CW'ya istediğimiz şekilde hikayemizi anlatmamıza izin verdikleri için ve kendi şartlarımıza göre diziyi yayınladıkları için sonsuza dek minnettarız. Ne kadar da harika bir yolculuktu!"

    The 100'un konusu ise şöyleydi: İnsanoğlu uzaydaki 97 yıllık sürgünün ardından dünyaya geri dönme kararı alır. Bir nükleer savaş sırasında maruz kaldığı aşırı radyasyon sonucu bambaşka bir yere dönüşen Dünya'da yalnızca bu radyasyona dayanıklı Grounders hayatta kalabilmiştir. Clarke’ın başını çektiği 100 gençten oluşan insan grubu önce hayatta kalmak, sonrasında ise arkadaşlarını ve insan ırkını kurtarmak için savaşmak zorunda kalacaktır. 6 sezon boyunca tamamen farklı yerlere doğru giden hikayenin nasıl bitirileceği henüz bilinmiyor.

    The 100'ın 6. sezonu Nisan ayından itibaren izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Sezon finali ise bugün CW ekranlarında olacak. 7. sezonun 2020 yılı içerisinde ne zaman gösterime sunulacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top