Hesabım
    "American Crime Story"nin Yeni Sezonu, Bill Clinton'ın Seks Skandalıyla İlgili Olacak!

    American Crime Story'nin yeni sezon konusu belli oldu.

    2016 yılından beri farklı konularla sürdürülen ödüllü dizi American Crime Story'nin yeni sezon konusu belli oldu. Scott Alexander, Larry Karaszewski ve Tom Rob Smith'in yaratıcısı olduğu American Crime Story'nin üçüncü sezonu Impeachment'ta Bill Clinton'ın seks skandalı konu edinilecek. Sezonun başrolünde ise Beanie Feldstein yer alacak.

    İlk sezonunda Sarah Paulson'a Emmy ödülü kazandıran ve ikinci sezonunda işlenen Versace cinayetiyle Darren Criss'in Golden Globe ve Primetime Emmy ödülüne sahip olmasını sağlayan American Crime Story, üçüncü sezonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda Amerika Birleşik Devletleri'nin 42. başkanı Bill Clinton'ın seks skandalı konu edinilecek. Bu skandalda adı Clinton ile birlikte geçen Monica Lewinsky'ye Olivia Wilde yönetmenliğindeki Booksmart'ın yıldızı Beanie Feldstein hayat verecek. Lewinsky'nin sırlarını ortaya çıkaran kişi olarak bilinen Linda Tripp ise, Sarah Paulson tarafından canlandırılacak. Bilindiği üzere Linda Tripp, Bill Clinton ve Monica Lewinsky arasında geçen telefon konuşmalarını gizlice kaydeden isimdi. Söylenenlere göre bu durumdan Lewinsky'nin haberi yoktu. Bu kayıtlar, daha sonraları açılan Clinton soruşturmasında kanıt niteliği taşıyan belgeler oldu. American Crime Story 3. sezonunda Broadway yıldızı Annaleigh Ashford'un rolü ise Bill Clinton'a taciz davası açan Paula Jones olacak. Jones, tacize uğramış olduğunu kanıtlayamadığı için dava düşmüş ve işinden atılmıştı.

    American Crime Story'nin yeni sezonunda Sarah Paulson'ın dizi yapımcıları arasında yer alacağı duyuruldu. Paulson'ın yanı sıra yürütücü yapımcılar arasında Ryan Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson, Brad Falchuk, Larry Karaszewski, Scott Alexander, and Alexis Martin Woodall gibi isimler bulunuyor. Adı American Crime Story: Impeachment olan yeni sezonun 27 Eylül 2020 tarihinde FX kanalında yayınlanmaya başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top