Hesabım
    Netflix Game of Thrones’un Yaratıcılarını Kaptı!

    David Benioff ve D.B. Weiss’in Netflix ile özel bir kontrat imzaladığı konuşuluyor…

    Tartışmalı finali ile hayranlarını ikiye bölen, HBO’nun efsane dizisi Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss’ın dizinin bitiminin ardından hangi şirket ile yeni projeleri üzerinde çalışmaya devam edecekleri tartışılıyordu. Deadline.com’un özel haberine göre ikili altı ayrı firma ile görüşme masasına oturmuştu; bu süreçten galip ayrılan ise görünen o ki Netflix oldu.  

    Üstelik bu anlaşma ikilinin imza atacağı -yönetim, senaryo, yapımcılık dahil- her türlü yeni film ve dizi için geçerli olacak. Benioff ve Weiss ikilisine teklif edilen ücret ise kulislere sızan bilgiye göre, 9 sıfırlı bir rakamı işaret ediyor!

    Netflix yöneticilerinden Ted Sarandos’un “David Benioff and Dan Weiss’i Netflix kadrosuna katmış olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Epik hikaye anlatımlarıyla dünya çapında yarattıkları müthiş etkiden sonra Netflix seyircilerimize sunacakları açısından çok heyecanlıyız.” sözleriyle görüşmelerin nihayete erdiği ve sözleşmenin imzalandığı bilgisini doğrulanıyor. David Benioff ve Dan Weiss ise konuyla ilgili olarak, Netflix ile yaratıcılık düzeyi açısından aynı düzlemde buluştuklarını ve kendilerini bu platforma davet ettikleri için onur duyduklarını belirtiyorlar. 

    İkilinin şu an hali hazırda yeni Star Wars projesinin, senaryosunu yazdıkları bir Kurt Cobain projesinin ve Fox/Disney stüdyoları için Dirty White Boys uyarlaması üzerinde çalıştıkları konuşuluyordu.

    Yeni bir Netflix yapımı, bakalım bu takvimin neresinde yer alacak? 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top