Hesabım
    Amara, 'Supernatural' Evrenine Geri Dönüyor!

    Emily Swallow, dizinin final sezonuna dair taze bir sosyal medya paylaşımı yaptı!

    Efsane dizi Supernatural bu sonbaharda ekranlara gelecek 15. sezonu ile final yapmaya hazırlanırken, sezona dair oyunculardan sürpriz paylaşımlar da gelmeye devam ediyor.  

    Dizinin 2015-2016 yayın döneminde ekranlara gelen 11.sezonunda, Tanrı'nın belalı kız kardeşi Amara, nam-ı diğer 'Darkness' olarak izlediğimiz Emily Swallow kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda dizinin 15. sezonunda geri döneceğini hayranlarına duyurdu!

    Paylaştığı dört fotoğrafta rol arkadaşı Rob Benedict ile "aile pozu" veren Swallow'un paylaştığı etiketler arasında "#chuckgonewild" (Chuck Çıldırdı) tabirini kullanması da ayrıca dikkat çekti. #ThisisTheEnd etiketiyle de 15.sezonda tüm hikayelerin tek bir çatıda toplanacağını ve Tanrı'nın (Chuck) çıldırdığını da hesaba katarsak seyirciyi oldukça heyecanlı bir sezonun beklediğini tahmin etmek zor olmasa gerek.  

    İkilinin fotoğrafı çeken kişinin de kızıl cadımız Rowena (Ruth Connell) olduğunu ekleyelim...  

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Awkward Family Photos: Getting the Band Back Together Edition 📸 . Yes, we are both in Vancouver. And yes, it’s high time for Amara to step in and set little pipsqueak brother Chuck straight. So...guess you’ll be seeing us in #Season15! #awkwardfamilyphotos #spnfamily #thedarkness #brotherandsister #mcm #supernatural @robenedict #chuckgonewild #season15supernatural #thisistheend #thingstodoinreno 📷@ruthie_connell

    Emily Swallow (@bigeswallz)'in paylaştığı bir gönderi (19 Ağu, 2019, 6:39öö PDT)

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top