Hesabım
    "American Horror Story 1984" Fragmanında Mr. Jingles Peşimize Düşüyor!

    AHS 1984'dan beklenen fragman!

    American Horror Story'nin yeni sezonu AHS 1984'dan uzun fragman geldi! Dokuzuncu sezondan yayınlanan fragmanda bir dönemin klişe korku filmlerine gönderme yapıldığını görüyor ve gençlerin peşine düşen seri katili yakından tanıyoruz.

    Eylül ayı içerisinde FX kanalında izleyicilere sunulmaya başlayacak olan AHS yeni sezonu American Horror Story 1984'ten uzun fragman paylaşıldı. Fragmanda, yeni kötü adamımızın adının Mr. Jingles olduğunu öğreniyoruz. Yaz kampına giden öğrencilerin tatiline korku saçan seri katil Mr. Jingles, izleyicilerine klişe seri katil korku filmlerini yaşatacağının garantisini veriyor. Her sezonunda farklı bir hikaye ve korku türüyle karşımıza çıkan American Horror Story, bu kez slasher filmlere gönderme yapıyor. 80'li yılların slasher korku yapımları arasında bilindiği üzere Elm Sokağı KabusuThe Burning, Silent Night Deadly Night, 13. Cuma gibi filmler bulunuyordu.

    Yeni sezondaki oyuncular arasında, American Horror Story'nin sevilen oyuncusu Emma Roberts'ın yanı sıra  Cody FernBillie LourdLeslie Grossman,John Carroll LynchMatthew MorrisonGus KenworthyDeRon HortonAngelica Ross gibi isimler bulunuyor. Ancak American Horror Story denilince akla gelen ilk isimler olan Sarah Paulson ve Evan Peters, yeni sezonda yer almıyor. Bu durum da bugüne kadarki sezonlar arasında ilk kez Paulson ve Peters'ın yer almadığı bir sezon izleyeceğiz anlamına geliyor. Brad Falchuk ve Ryan Murphy'nin yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezonu American Horror Story 1984, 18 Eylül tarihinde FX ekranlarındaki izleyicilerinin karşısına çıkacak. Ayrıca geçtiğimiz yıl alınan bir kararla AHS'in 10. sezonunun da çekileceği garanti altına alınmıştı. Ancak 10. sezon hakkında hiçbir bilgi henüz bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top