Hesabım
    Mr. Robot'un 4. Sezon Fragmanında Kahramanımız Son Kez Dönüyor!

    Mr. Robot'un son sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.

    Oscar ödüllü başarılı oyuncu Rami Malek ve Christian Slater'ın başrolünde yer aldığı "Mr. Robot" son sezonuyla karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. Dizinin son sezonundan fragman yayınlandı. Fragman ile birlikte 4. sezonun ne zaman başlayacağını öğrenmiş olduk.

    2015 yılından beri ekranlardaki izleyicileriyle buluşan Mr. Robot, 4. sezonuyla son kez ekrandaki yerini alacak. 2 Golden Globe ödülüne layık görülmesinin yanı sıra Emmy ödülünün sahibi olan Mr. Robot'un fragmanında Elliot Anderson'ın iş başına bir kez daha döndüğünü görüyoruz. İlk yayınlandığı günden beri büyük ilgi çeken dizinin konusu ise şöyleydi: Bir siber güvenlik mühendisi, gizli bir yeraltı hacker topluluğuna dahil olur. İlk sezonda Evil Corp isimli şirketin sistemini bu hacker grubunun defalarca hacklemesine tanık olmuştuk. İkinci sezonda tüm bu olanların tüm dünyada büyük bir yankı ve korku uyandırdığını görmüştük. Üçüncü sezonda ise karşımıza White Rose isimli bir rakip ortaya çıkmıştı ve Elliot onunla mücadele etmek durumunda kalmıştı. Dördüncü sezona geldiğimizde ise Elliot'un 5/9 isimli hacker saldırısını tersine çevirmek üzerine çalışmalar yapacağını biliyoruz.

    Mr. Robot'ın yeni sezonunun prömiyer tarihi 6 Ekim olacak. Ayrıca dizinin bir de posteri yayınlandı. Posterde Elliot'un "Goodbye friend" yazısı ile artık veda ettiğini görebiliyoruz. Sam Esmail'in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Christian Slater ve Rami Malek'in yanı sıra Carly Chaikin, Portia Doubleday, Martin Wallström, Grace GummerMichael Cristofer gibi isimler yer alıyor. Mr. Robot'ın yeni sezonu 13 bölüm olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top