Hesabım
    Jude Law'lı "The New Pope"dan Fragman!

    Jude Law, The New Pope ile ekranlara geri döndü!

    Usta yönetmen Paolo Sorrentino'nun imzasını taşıyan "The New Pope" uzun bir bekleyişin ardından yepyeni bir dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk fragmanı ise resmi olarak yayınlandı. HBO üzerinden izleyicilere sunulacak olan dizinin başrolünü Jude Law ile John Malkovich paylaşıyor.

    Paolo Sorrentino sayesinde görsellik, senaryo, kurgu ve oyunculuk açısından bir sinema filmiyle eşdeğer olarak görülen The Young Pope, bir mini dizi olarak karşımıza çıkmıştı. 10 bölümden oluşan dizinin ardından The New Pope isimli yeni bir dizi hazırlandı. The Young Pope'un konusu şöyleydi: Lenny Belardo, tarihte ilk Amerikalı Papa olarak biliniyordur. Genç ve etkileyici olan Papa, her ne kadar medya stratejilerini çok iyi kullansa ve harika bir imaj çizse de, Vatikan'daki önemli isimler farklı birini güç olarak arkalarına almaya başlar. Bu sırada Belardo rahibe Mary'yi danışmanı olarak kullanır ve Vatikan'daki herkese kafa tutar. Onu takip etmek isteyen milyonlarca insana Tanrı'yı kanıtlamak ve sunmak istiyordur.

    The New Pope dizisinde ise roller değişecektir. Yayınlanana fragmanda gördüğümüz üzere Belardo uzun ve keyifli bir tatile çıkmış ve yerini de Giovanni Paolo'ya bırakmış gibi görünüyor. Paolo Sorrentino bilindiği üzere This Must Be The Place, La Grande Bellezza, Youth gibi önemli ve ses getiren filmleriyle tanınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Jude Law ve John Malkovich'in yanı sıra Stefano Accorsi, Javier Camara, Silvio OrlandoCecile de France gibi birçok isim bulunuyor. 

    The New Pope'un HBO ekranlarında ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top