Hesabım
    'Lord of the Rings' Dizisine Yeni Bir İsim Eklendi!

    İngiliz oyuncu Will Poulter kadroya eklenen ikinci isim oldu...

    Hollywoodreporter’ın haberine göre, Amazon tarafından hayata geçirilen "Lord of the Rings" dizi uyarlamasının oyuncu kadrosuna Markella Kavenagh'ın ardından genç İngiliz oyuncu Will Poulter da ekleniyor. Başrollerden birini canlandıracağı tahmin edilen Poulter'ın karakterine dairse herhangi bir detay henüz yok. 

    J.R.R. Tolkien’in yarattığı epik evrende geçecek dizi, “The Fellowship of the Ring”in öncesinde yaşananları anlatacak ve Orta Dünya'nın bir zaman dilimi olan İkinci Çağ'da geçecek. 

    JD Payne ve Patrick McKay’in yaratıcısı olduğu “Lord of the Rings” serisinin ekran tarihinin en büyük bütçeli yapımı olduğu konuşuluyorken, görsel efektler ve post-prodüksiyon dahil bütçenin 1 milyar dolara kadar çıkabileceği de belirtiliyor. Dizinin yönetmen koltuğu ise en son Jurassic World: Fallen Kingdom'ı yönetmeniş olan J.A. Bayona’ya emanet. 

    Labirent (Maze Runner) serisi ile tanıdığımız Poulter'ı yakın zamanda Netflix'in interaktif filmi Black Mirror: Bandersnatch'de Colin Ritman rolünde izlemiştik. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top