Hesabım
    Mac Taylor Efsanesi, Netflix İçin Dr. Robert Ellman Olacak!

    Suç dramlarının yıldızı Gary Sinise, "13 Reasons Why" dizisinin final sezonuna dahil oldu...

    'CSI' ve 'Criminal Minds' dizilerinin yıldızı Gary Sinise, Netflix'in gençlik draması 13 Reasons Why dizisinin kadrosuna katıldı. The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre Sinise, dizinin 4. ve son sezonuna Dr. Robert Ellman karakteri olarak dahil olacak. Karakterin misafir oyuncu olarak değil, tüm sezon boyunca seyredeceğimiz isimlerden biri olacağı da gelen bilgiler arasında. 

    Hastalarına şefkatle ve daha duygusal yöntemlerle yaklaşmayı tercih eden terapist Dr. Ellman, Clay Jensen'ın (Dylan Minnette) 3 sezondur dağılan ruh dengesini yeniden toparlamasına yardımcı olacak. Zira Jensen'ın acı çeken psikolojisinde -doğal olarak- anksiyeteden depresyona ne ararsanız var! 

    Dr. Ellman karakterini önce Clay'i yardım almak için ikna etme turlarında, ardından genç adamı travmlarıyla yüzleştirip, nihayetinde onu tedavi etme sürecinde izleyeceğiz. 

    Dizinin yaratıcısı Brian Yorkey, Gary Sinise'in kadroya dahil olma sürecini ise şu sözlerle ifade ediyor: "Dr. Ellman rolü için başından beri aklımızda olan isim Gary Sinise idi. Bu karakterin özellikleri olan hassasiyet, zeka ve hastaya duygusal açıdan yaklaşabilme yönlerinin hepsini bir arada, Sinise'in canlandırabileceğine inanıyorduk. Dizinin final sezonunda kendisiyle çalışacağımız için tüm ekip inanılmaz heyecanlıyız." 

    Dizinin 4. sezonunun yayın takvimi ise henüz belirsizliğini koruyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top