Hesabım
    Tom Hardy, Peaky Blinders'a Geri mi Dönüyor?

    Alfie Solomons, ölümden dönüyor olabilir!

    Cilian Murphy'nin başrolünde yer aldığı dünyaca sevilen "Peaky Blinders" dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söylenenlere göre Tom Hardy'nin canlandırdığı Alfie Solomons, dün akşam 5. sezonunun 5. bölümüyle anıldı. Bunun üzerine karakterin sezon finali bölümü için geri dönebileceği düşünülmeye başlandı.

    İrlanda'nın yeraltı dünyasına adım attığımız Peaky Blinders'ta yeni bir gelişme yaşandı. Dün akşam itibariyle dizinin 5. sezonunun 5. bölümü izleyicileriyle buluştu. 5. bölümü bitirenler ise sosyal medyadan geçirdikleri şoku paylaşmaya başladılar. Çünkü dizide geçen bir konuşma herkesin aklını karıştırmıştı. Bu konuşma Tommy ile Jimmy'nin arasında geçiyordu. Yeni sezonda Billy Boys Kuzey'in kontrolünü alırken, Thomas Midlands'e hükmedecek. İlk bölümde Güney hala kontrolsüz olduğu için Jimmy'nin, Tommy'ye o bölgeyi kimin kontrol edeceğini sorması üzerine Tommy "Güneyin en yetenekli örgütleyicisinin Alfie Solomons olduğunu söylerdim." sözlerini sarf ediyor. Jimmy ise "Adam ölü ve Yahudi. Patronumuzun endişelendiği gibi ölü olması Yahudi olmasından daha az engel teşkil ediyor." sözleriyle karşılık veriyor. Bunun üzerine sosyal medyada Alfie'nin ölü olmayabileceği ile ilgili paylaşımlar dolaşmaya başladı.

    Peaky Blinders, şimdiden 6 ve 7. sezon onayını almış gibi görünüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Cillian Murphy'nin yanı sıra Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Ned Dennehy, Finn Cole, Annabelle Wallis, Ian Peck, Harry Kirton gibi isimler yer alıyor. Steven Knight'ın yaratıcısı olduğu Peaky Blinders'ın yönetmenliğini Anthony Byrne üstleniyor. Dizinin sezon finali 22 Eylül tarihinde BBC üzerinden yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top