Hesabım
    Netflix Yapımı Bilim Kurgu Dizisi "Raising Dion"dan Fragman!

    Bilim kurgu dizisi Raising Dion fragmanı resmi olarak yayınlandı.

    Süper güçlere sahip bir çocuğun ve annesinin yaşam mücadelesini konu edinen Raising Dion'dan bir fragman paylaşıldı. Merakla beklenen bilim kurgu türündeki dizi, Netflix üzerinden gösterime sunulacak. Oyuncu kadrosunda Michael B. Jordan'ın da yer aldığı Raising Dion'un fragmanında küçük bir çocuğun güçlerini keşfetmesine tanık oluyoruz.

    Netflix'teki izleyicileriyle Ekim ayı içerisinde buluşacak olan Raising Dion Raising Dion, kocasının ölümünün ardından oğluyla bir başına kalan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Eski bir profesyonel dansçı olan Nicole, eşinin ölümün ardından oğlu Dion ile bir başına kalan genç bir kadındır. Bir yandan eşinin yokluğu ile başa çıkmaya çalışan Nicole, bir yandan da oğlunu tek başına yetiştirebilmeye çalışır. Bir gün Nicole, oğlu Dion’un bir takım süper güçlere sahip olduğunu keşfeder. Nicole, bu sıra dışı olay karşısında ne yapacağını bilemez. Oğlundaki güçlerin açığa çıkmasının ona zarar vereceğini düşünen Nicole, bu güçleri gizlemeye karar verir.

    Raisin Dion'un yaratıcı isimleri Touch, Jericho, Three Rivers, Hawai Five-0 gibi yapımlardan tanıdığımız Carol Barbee ve Dennis Lu oluyor. Oyuncu kadrosunda ise başrolde 7 yaşında süper güçlere sahip olan Dion rolüyle Ja'Siah Young ve annesi Nicole rolüyde Alisha Wainwright'ın yanı sıra Dion'un ölen babası Mark rolüyle Michael B. Jordan, Sammi Haney, Gavin Munn, Donald Paul gibi birçok isim bulunuyor.

    Raising Dion, aslında bir müzik klibi ve reklam yönetmeni olan Dennis Lu'nun kısa filminden ve çizgi romandan yola çıkılarak hayata geçirildi. Raising Dion, tüm dünyada 4 Ekim tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top