Hesabım
    "Titans"ın 2. Sezon Setinde Nightwing ve Ravager Göründü!

    "Titans" dizisinin 2. sezonundan Nightwing ve Ravager'a ilk bakış...

    Titans'ın 2. sezonundan yeni set kareleri geldi. DC evreninin sevilen dizilerinden biri olan yapımın 2. sezon çekimlerinden gelen karede, Nightwing ve Rose Wilson, namı diğer Ravager karakterlerinin kostümlerine bir bakış elde ediyoruz. 

     Game of Thrones'un fedakar ve Khaleesi'sine sadık şövalyesi Jorah Mormont olarak gönüllere kazınan İskoç aktör Iain Glen'in Bruce Wayne'e, yani Batman'e hayat verdiği 2. sezonda Brenton Thwaites tarafından canlandırılan Dick Grayson (geçmişin Robin'i şimdinin Nightwing'i) ile bir araya geliyor; Grayson'ın eski akıl hocası Wayne ile karmaşık bir ilişkisi olduğunu da hatırlatalım.

    İkinci sezonla birlikte Titans'a yeni isimler ekleniyor. Superboy olarak karşımıza Joshua Orpin çıkacakken, Deathstroke rolüyle Esai Morales'i ikinci sezonda izleyeceğiz. Ravenger'ı ise Chelsea Zhang canlandırıyor. Dizinin orijinal kadrosunda; Dick Grayson - Robin (Brenton Thwaites), Rachel Roth - Raven (Teagan Croft), Gar Logan - Beast Boy (Ryan Potter) ve Kory Anders - Starfire (Anna Diop) bulunuyordu.

    Çizgi film olarak yayınlanan ve filmleri çekilen Teen Titans'ın gerçek oyuncularla çekilen versiyonu olan "Titans"la birlikte DC Evreni, dizi dünyasını bu yıl birçok diziyle genişletti. İlk sezonun ardından iptal edilen "Swamp Thing", "Black Lightning", "Young Justice: Outsiders" ve "Harley Quinn" gibi yapımlar da bu diziler arasında yer alıyor. Ayrıca süper kahramanların hükümranlığı küçük ekranlarda devam ediyor. Bunu devam ettiren yapımlaradan biri de son dönemlerin en beğenilen dizisi The Boys oluyor.

    Greg BerlantiAkiva Goldsman ve Geoff Johns'un yaratıcısı olduğu Titans dizisinin 2. sezon prömiyeri, 6 Eylül'de ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top