Hesabım
    "House M.D." Timuçin Esen Başrolüyle Uyarlanıyor!

    Dr. House, ülkemize uyarlanacak.

    Yurt dışında yıllarda izlenme rekorları kıran House M.D. dizisi Türkiye televizyonlarına uyarlanacak! Milliyet'in haberine göre, dizinin haklarını Karga Seven Türkiye satın aldı. Uyarlama dizinin başrolünde ise Müslüm filminin yıldız oyuncusu Timuçin Esen'i izleyeceğiz.

    Amerika'da 2004 yılından 2012 yılına kadar televizyon kanallarında yayın hayatını sürdüren House M.D. dizisi ülkemize uyarlanıyor. Başrolünde başarılı oyuncu ve müzisyen Hugh Laurie'yi izlediğimiz House M.D.'nin Türkiye uyarlaması için Timuçin Esen ile anlaşma sağlandı. Söylenenlere göre bu rol için düşünülen bir isim de, şimdilerde International Emmy'de Şahsiyet dizisiyle En İyi Erkek Oyuncu adaylığı alan Haluk Bilginer oldu. Bunun nedeninin ise ilk düşünülen isim olan Timuçin Esen'in rolü kabul etmemesi olduğu söylenenler arasında bulunuyor. Şirket bunun üzerine Bilginer'e gitti, ancak usta oyuncu anlaşmaktan vazgeçti. Tüm bu olayların ardından Müslüm filminin yıldız oyuncusu Timuçin Esen'e bir kez daha teklif gönderildi. Haberde, henüz anlaşma imzalanmadığı, ancak prensip olarak anlaşma sağlandığı belirtiliyor.

    House M.D. dünya üzerinde en çok bilinen ve izlenen dizilerden biri olaraak tanınıyor. Doktor Gregory House, geçirdiği kaza nedeniyle yaşamı boyunca acı çeken zeki bir doktordur. Kişiliği arkadaş edinmeye, hayatını biriyle paylaşmaya hiç uygun olmayan House, gıcık, umursamaz, kendini beğenmiş tavırlarına rağmen çok başarılı bir doktordur. Çözemeyeceği hiçbir vaka olmayan House, sürekli değişim geçiren ekibi ile birlikte hem hastaları için hem kendi için büyük bir yaşam mücadelesi vermektedir. Dizinin orijinal kadrosunda Hugh Laurie'nin yanı sıra Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer, Jennifer Morrison, Peter JacobsonOlivia Wilde gibi birçok isim yer alıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top