Hesabım
    Alex Garland İmzalı "Devs"den Teaser Geldi!

    Merakla beklenen Devs'den teaser paylaşıldı.

    Netflix'in başarılı bilim kurgu filmi Annihilation'ın yönetmenliğini üstlenen Alex Garland'ın imzasının bulunduğu Devs dizisinden teaser paylaşıldı. Gizemli tanıtım, izleyicilerine Devs'in yakın zamanda karşılarında olacağını müjdeliyor.

    Ex Machina ile büyük bir çıkış yakalayan ve ardından Annihilation ile başarısını garantileyen Alex Garland'in, yeni projesi Devs'den New York Comic Con teaser'ı paylaşıldı. Garland, düzenlenen panel sırasında yeni projesi Devs ve televizyona geçiş süreci hakkında şu sözleri saraf etti: "Bir hikayeyi iki saatte değil, sekiz saatte anlatmanın nasıl olacağı konusunu öğrenmede gerçekten merakım vardı. Ölçek ve kapsam çok etkileyiciydi. İnsani açıdan bakıldığında yönetmen kariyerim boyunca ben bir şeyler yapıyorum, dağıtımcıya veriyorum ve dağıtmak istemediklerini söylüyorlar." Garland, artık her işinde birilerini hayal kırıklığına uğrattığını düşünmeye başladığını sözlerine ekledi. Garland'in Ex Machina filmi bu sorunlardan dolayı dağıtımcısını değiştirmek zorunda kalmıştı. Annihilation ise dünyanın en iyi şirketlerinden biri olan Paramount Pictures'ın dağıtımcılığı altında olmasına rağmen Netflix'e satılmıştı. Garland sözlerine şöyle devam etti: "Her çalıştığım filmde aynı şey oluyor. Bundan bıktım. Belki de sinemanın benim için doğru alan olmadığını düşündüm. Yani, belki de televizyon benim için doğru alandır."

    Devs dizisinin konusu ise şöyle: Bir bilgisayar mühendisi, çalıştığı şirketin gizli gelişim bölümünü araştırmaya başlar. Çünkü erkek arkadaşının ortadan kaybolmasında bu bölümün parmağı olduğunu düşünüyordur. Devs'in oyuncu kadrosunda Sonoya Mizuno, Nick Offerman, Jin Ha, Allison Pill, Zack Grenier gibi isimler yer alıyor. Devs'in tüm bölümlerinin yönetmen ve senaristliğini Alex Garland üstlendi. Dizi için henüz bir yayın tarihi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top