Hesabım
    "The Marvelous Mrs. Maisel"ın 3. Sezonundan Fragman!

    The Marvelous Mrs. Maisel, 3. sezonu için hazırlanıyor!

    Rachel Brosnahan'ın başrolünde yer aldığı Emmy ve Golden Globe ödüllü The Marvelous Mrs. Maisel'ın 3. sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı! Amazon Prime'ın karakter bazlı en başarılı işlerinden biri olan The Marvelous Mrs. Maisel'ın fragmanında Midge'in macerası kaldığı yerden devam ediyor!

    Tam 16 Emmy ödülüne ve 3 Golden Globe ödülüne layık görülen The Marvelous Mrs. Maisel'ın yeni sezonundan bir fragman paylaşıldı. Yeni sezonda kahramanımız, kariyerinde yaşadığı zıplamadan dolayı bir yolculuğa çıkıyor. Şarkıcı Shy Baldwin'i desteklemek amacıyla show dünyasıyla bir tura çıkıyor. Ancak bu turdan Midge'in öğrenmesi gereken çok fazla şeyin olduğu ortaya çıkıyor. Diğer yandan Joel, Midge'i desteklerken kendi hayallerinin peşinden koşmaya çalışıyor. Abe ise kendi yeteneklerini keşfetmeye başlıyor.

    Dizide Midge Maisel'ı canlandıran isim 2 Golden Globe ödülüne layık görülen Rachel Brosnahan oluyor. Ayrıca Alex Borstein, Tony Shalhoub, Matilda Szydagis, Joel Johnstone gibi isimler dizide Brosnahan'a eşlik etmeye devam ediyor. Ek olarak The Marvelous Mrs. Maisel'ın 3. sezonunun oyuncu kadrosunda This Is Us dizisinin yıldız oyuncusu Sterling K. Brown yer alıyor. The Marvelous Mrs. Maisel'ın yaratıcı ismi bir dönemin en sevilen dizilerinden biri olan Gilmore Girls'ün yaratıcısı Amy Sherman Palladino oluyor.

    The Marvelous Mrs. Maisel'ın 3. sezonunun Amazon Prime'daki izleyicileriyle 6 Aralık tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top