Hesabım
    İddialı HBO Dizisi "The Outsider"dan Fragman!

    The Outsider'dan fragman geldi.

    Usta roman yazarı Stephen King'in The Outsider adlı eserinden aynı adla uyarlanan diziden fragman geldi. Jason BatemanBen Mendelsohn gibi isimlerin yıldızı olduğu The Outsider'ın fragmanında, bir adamın üzerine kalan suçu çözmek için harekete geçiyor ve çözülemeyecek olanları çözmeye çalışıyoruz.

    The Outsider'ın konusu ise şöyle: 11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

    HBO'da iki bölümle birden prömiyer yapacak olan The Outsider'ın oyuncu kadrosunda Rogue One: A Star Wars Story, Animal Kingdom, Ready Player One, Babyteeth gibi yapımlardan tanıdığımız Emmy ve Golden Globe ödüllü Ben Mendelsohn, Bad Times At El Royale, Widows gibi yapımların Tony ödüllü yıldızı Cynthia Erivo, Ozark ve Arrested Development ile Emmy ve Golden Globe'un sahibi olan Jason Bateman, Bill CampPaddy ConsidineJulianne NicholsonYul VázquezJeremy Bobb ve Marc Menchaca yer alıyor.

    HBO'da yayınlanacak olan ilk iki bölümün yönetmen koltuğuna Jason Bateman oturdu. Bateman'ın dışında 6 bölümü Andrew Bernstein, 1 bölümü ise Charlotte Brandström yönetti. The Outsider, 12 Ocak 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top