Hesabım
    Tom Brady'den 'Living With Yourself'te Görünmesi Hakkında Açıklama Geldi

    Ünlü Amerikan futbolu oyuncusu, dizide görünmesi hakkındaki spekülasyonlara yanıt verdi..

    Netflix'in yeni yayınlanan Paul Rudd başrollü dizisi Living With Yourself'in bir sahnesinde gördüğümüz, National Football League takımlarından New England Patriots oyuncusu Tom Brady'den, dizideki sahnenin çarpıtılması hakkında bir açıklama geldi.

    Dizinin hemen ardından internetin popüler isimlerinden biri haline gelen Tom Brady, Living With Yourself'in ilk bölümünün bir sahnesinde, Paul Rudd'un karakteri Miles ile To Happy Spa isimli bir masaj salonunun çıkışında karşılaşıyordu. Kafasında sorularla SPA merkezine gelen Miles, içeriden çıkanın Tom Brady olduğunu, salona altıncı kez geldiğini duyduktan ve çok iyi göründüğünü farkettikten sonra tereddütsüz içeri giriyordu.  

    İşte bu sahne Tom Brady'nin biraz başını ağrıtacağa benziyor. Zira bu sahne akıllara direkt New England Patriots’ın sahibi Robert Kraft'ın geçtiğimiz Şubat ayında Florida’da bir masaj salonunda fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle tutuklanmasını getirdi.

    Tom Brady Cumartesi günü verdiği röportajda; o sahne bu konuyla alakalı değil, bence tamamen saptırılıyor. İnsanlar konuyu saptırıp, kendi hikayelerini yazıyorlar. Bunu anlayışla karşılamıyorum derken, sahnenin gerçekten bir alışveriş merkezi önündeki bir spa'da değil, yeşil perde önünde çekildiğini ve anlaşmanın Kraft'ın yasal bir sorun yaşamasından önce yapıldığını, hatta dizinin yaratıcısının da bu sahneyi dört yıl önce yazmış olduğunu ekledi. Dizinin yaratıcı yazarı Timothy Greenberg de Brady'yi doğruladı ve hatta o sahnenin çıkarılmasını isteyeceğinden korktuğunu da söyledi.

    İnsanların Bay Kraft'a böyle bir şey yapacağımı düşünmüş olmaları çok talihsiz bir durum. Onunla olan ilişkimi değerlendirmek için çok kötü bir yol. Bunu asla yapmazdım. Kraft'ın hayatında yaşadığı bir çok şeyi anlıyorum. Sadece ona değil, herkesin yaşadıklarına empati yapıyorum.

    Tom Brady halkın tepkisinin medya yüzünden etkilendiğini ve gerçeği öğrenmek yerine böyle bir manşet atmayı tercih ettiklerini söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top