Hesabım
    Game of Thrones Evrenine "House of Dragon" Ekleniyor!

    House of Dragon dizisi yolda!

    Dünyaca ünlü HBO dizisi Game of Thrones'un genişlettiği evrene yeni bir dizi daha ekleniyor. Dizinin adı ise Targaryen ailesini simgelemek üzere House of Dragon olacak. Spin-off dizisi, bu evrenin geçmişine götürerek George R.R. Martin'in eserlerinin tozlu sayfalarını aralamaya devam edecek.

    Dünya üzerinde milyonlarca izleyici tarafından beğenilerek takip edilen ve geçtiğimiz aylarda sona eren Game of Thrones dizisine birçok spin-off'un geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Ancak bu dizilerin resmi isimler açıklanmamıştı. Jane Goldman'ın senarist koltuğuna oturacağı spin-off dizisi 10 bölümden oluşacak ve prequel olup, House of Dragon adını taşıyacak. Henüz ayrıntıları belli olmayan dizi, Daenerys Targaryen'in soyunu konu edinecek. Çekimleri Belfast'ta sürdürülüyor olan dizinin pilot bölüm çekimleri yapıldı. Ancak bu konuda çeşitli sorunların yaşandığı belirtiliyor. Aynı şekilde Game of Thrones'un da pilot bölümü hiç beğenilmemiş ve bazı oyuncu değişikliklerine gidilerek yeniden çekilmişti.

    House of Targaryen dizisinin oyuncu kadrosunda Naomi Watts, Jamie Campbell Bower, Naomi AckieMiranda Richardson, Alex Sharp gibi yıldız isimler yer alıyor. Senarist koltuğunda  X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, Kick Ass gibi yapımlarda imzası bulunan Jane Goldman bulunuyor. House of Dragon'ın yönetmen koltuğunda ise adı Star Trek devam filmiyle anılan, ancak House of Dragon projesi nedeniyle bu projeyi erteleyen S.J. Clarkson bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top