Hesabım
    James McAvoy, "His Dark Materials"da İlk Seçim Değilmiş!

    James McAvoy, His Dark Materials ile ilgili konuştu.

    Yılın en çok merakla beklenen BBC One "His Dark Materials" hakkında başrol oyuncularından James McAvoy'dan açıklama geldi. Oyuncu, dizide canlandırdığı Lord Asriel karakteri için ilk seçimin kendisi olmadığını belirtti.

    James McAvoy, His Dark Materials'da bir kaşif olan ve Lydia'nın amcası olan Lord Asriel karakterine hayat veriyor. Asriel karakteri kitapta şu şekilde tasvir ediliyor: "Lord Asriel güçlü omuzları, sert ve karanlık bir yüzü, vahşi bir gülüşle aydınlanan gözleri olan uzun bir adamdı. Hükmedecek ya da savaşacak bir yüzdü; asla büyüklük taslanacak ve küçük görülecek biri değildi. Tüm hareketleri tıpkı vahşi bir hayvan gibi büyük ve dengeliydi. Böyle bir odada yer aldığında ona küçük gelen bir kafeste bulunan vahşi bir hayvana benziyordu." James McAvoy, Pazar akşamı katıldığı bir programda, His Dark Materials ve canlandırdığı karakter hakkında konuştu. Başarılı oyuncu şu sözleri sarf etti: "Dahi oluşum son dakikada oldu. Arkadaşım olan kast direktörüyle kitapları ne kadar çok sevdiğim hakkında konuşurken oldu. Ardından orijinalinde hangi oyuncu yer alıyorduysa o, diziden ayrıldı. Arkadaşım böylece beni aradı ve Pazartesi günü gelip başlayıp başlayamayacağımı sordu. Bunu söylediğinde Cuma günüydü. Bence birkaç insan tarafından son dakikada yarı yolda bırakıldılar." McAvoy'un bahsettiği oyuncuların kimler olduğu bilinmiyor.

    His Dark Materials, paralel evrenlerde hareket edebilen iki çocuğun hikayesini konu ediniyor. Dizi konu itibariyle paralel evrenlere geçiş yapabilen iki çocuğun maceralarını ekrana getirecek; roman serisinin ilk kitabından uyarlanan ilk sezonda, başka bir dünyadan gelen Lyra’yı izleyeceğiz. Arkadaşı kaçırıldıktan sonra onu bulmak için harekete geçen Lyra, şeytani bir komplonun ortasında kalır. Bu esnada karşılaştığı Will ile birlikte, sıra dışı varlıklara karşı mücadele edecekleri fantastik bir yolculuğa atılırlar. His Dark Materials'ın oyuncu kadrosunda başrolde Logan'dan tanıdığımız Dafne Keen olmak üzere  Lin-Manuel MirandaLin-Manuel Miranda, Helen McCroryRuth WilsonGeorgina CampbellAnne-Marie DuffIan GelderJames Cosmo, Lucien Msamati, Ariyon BakareGeoff BellSimon Manyonda, Mat Fraser ve Andrew Scott gibi önemli isimler yer alıyor.

    His Dark Materials dizisi, dün akşam yayınlanmaya başlandı ve 2. sezonu şimdiden garantiledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top