Hesabım
    "The New Pope"un Teaser'ında Çanlar Jude Law İçin Çalıyor!

    The New Pope'tan yeni teaser paylaşıldı.

    Jude Law'ın başrolünde yer aldığı The Young Pope'un ardından devam dizisi olan The New Pope izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor. Vatikan'ı oldukça entrikalı bir sezonun beklediğini, Paolo Sorrentino imzalı The New Pope'un yeni teaser'ından anlayabiliriz.

    Bir spin-off dizisi olarak kabul edebileceğimiz The New Pope'tan teaser paylaşıldı. Jude Law The Young Pope'da Vatikan'ın ilk Amerikalı parası Pius XIII olarak karşımıza çıkmıştı. The New Pope ile dengeler bir kez daha değişiyor ve Pius'ın yerini John Malkovich'in canlandırdığı John Brannox alıyor. Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de FranceLudivine Sagnier ve Maurizio Lombardi The Young Pope'taki karakterlerini The New Pope'ta canlandırmaya devam edecekler. Ayrıca Sharon Stone ve Marilyn Manson da diziye katılıyor. 

    Venedik Film Festivali'nde izleyicilerin karşısına ilk kez çıkan ve oldukça beğenilen The New Pope, Youth, La Grande Bellezza, This Must Be The Place gibi ödüllü yapımların yönetmen koltuğuna oturan Paolo Sorrentino tarafından yönetildi. The New Pope'un konusu tam olarak henüz açıklanmadı. Ancak The Young Pope'un konusu şöyleydi: Lenny Belardo, tarihte ilk Amerikalı Papa olarak biliniyordur. Genç ve etkileyici olan Papa, her ne kadar medya stratejilerini çok iyi kullansa ve harika bir imaj çizse de, Vatikan'daki önemli isimler farklı birini güç olarak arkalarına almaya başlar. Bu sırada Belardo rahibe Mary'yi danışmanı olarak kullanır ve Vatikan'daki herkese kafa tutar. Onu takip etmek isteyen milyonlarca insana Tanrı'yı kanıtlamak ve sunmak istiyordur.

    10 bölümden oluşacak olan HBO dizisi The New Pope, 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top