Hesabım
    Kenan İmirzalioğlu'nun Yeni Dizisi "Alef"e İlk Bakış

    Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı BluTV dizisi Alef yakında!

    BluTV yeni döneme iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer alacağı, ödüllü yönetmen Emin Alper'in yönetmen koltuğuna oturacağı Alef'in hazırlıklarına başlandı. Polisiye türünde olması planlanan Alef, büyük bir heyecan yarattı.

    Ezel dizisiyle hala akıllarda yer ediniyor olan Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer alacağı Alef isimli dizi için hazırlıklara başlandı. 8 bölümden oluşacak mini dizi Alef'in oyuncu kadrosunda İmirzalıoğlu'na eşlik edecek isimler arasında Leyla ile Mecnun, Organize İşler Sazan Sarmalı, Ölümlü Dünya, Daha gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve Kış Uykusu, Av Mevsimi gibi yapımların başarılı oyuncusu Melisa Sözen yer alacak. Alef'in yönetmen koltuğunda ise bol ödüllü filmleri Abluka, Tepenin Ardı ve Kız Kardeşler ile tanınan başarılı yönetmen Emin Alper bulunuyor.

    Alef dizisi polisiye türünde olacak. Temelleri tarihe dayanacak olan dizide tasavvufi ögelere yer verilecek. Geçtiğimiz günlerde dizinin tanıtım çekimleri yapıldı ve Kenan İmirzalıoğlu'nun kütüphanede çekilen fotoğrafları sosyal medyaya damgasını vurmuştu. İmirzalıoğlu dizide hırslı dedektif Kemal'e hayat verecek. Ahmet Mümtaz Taylan ise onun tecrübeli ortağı Settar'ı canlandıracak. İkili, İstanbul'da işlenen seri katil vakasını inceleyecek. Aralarına üniversitede öğretim görevlisi olan ve Melisa Sözen'in canlandırdığı Yaşar da katılacak. Üç isim, yüzyıllar boyunca saklı kalan sırları ortaya dökecekleri bir yolculuğa çıkacak.

    Alef, 2020 yılı içerisinde BluTV'deki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top