Hesabım
    "The Crown"da Neler Değişiyor?

    The Crown'un 3. sezonundan özel bir video paylaşıldı.

    The Crown 3. sezonuyla birlikte izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birkaç gün içerisinde Netflix'teki yerini alacak olan dizinin yeni sezonu, merakla bekleniyor. Aynı karakterlerle devam eden, ancak oyuncu kadrosu tamamen yenilenen dizide gerçekleşen değişimleri ise dizinin ekibi özel bir videoda anlatıyor.

    İngiltere'deki ve dünyadaki politik değişimlerin ardından The Crown'un da değiştiği bir sezon bizleri bekliyor. İlk iki sezonda karşımıza çıkan Claire FoyMatt Smith ve Vanessa Kirby gibi genç isimlerin yerini yeni sezonda Olivia ColmanTobias Menzies ve Helena Bonham Carter alıyor. Netflix'in hazırladığı bu videoda ise The Crown'un ekibi geçirilen bu değişimlerden bahsediyor. Colman'ın 3. sezonda Kraliçe Elizabeth'e hayat vereceği The Crown, Kraliyet Ailesi'nin modern hallerini gözler önüne seriyor. Kraliçe ve ailesinin Britanya'yı kökünden değiştirmesine tanık olacağımız sezonda, Soğuk Savaş'ın etkileri, uzay çağına doğru geçiş yapılması gibi birçok tarihi konuya göz atacağız.

    Peter Morgan'ın yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezonunda Prens Charles'a God's Own Country, Cinderella, Florence Foster Jenkins gibi yapımlardan tanıdığımız genç oyuncu Josh O'Connor; Camilla Parker Bowles'a ise Killing Eve ve Drifters'ın senaryosunu kaleme alan, ayrıca Danish Girl, Vita & Virginia gibi yapımlarda sergilediği oyunculukla tanıdığımız Emerald Fennell hayat veriyor.  Edinburgh Dükü Phillip'i Game of Thrones, Casino Royale, Rome gibi yapımlardan tanıdığımız Tobias Menzies, Prenses Margaret'ı ise yıldız oyuncu Helena Bonham Carter canlandıracak. Ayrıca Charles Dance, Jason WatkinsBen Daniels gibi isimler de dizide yer alıyor.

    The Crown, izleyicileriyle 17 Kasım tarihinde Netflix üzerinden buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top