Hesabım
    Jason Momoa, "See"deki Savaş Sahnesi İçin Özel Eğitim Almış!

    See'de Momoa'ya eğitim veren Oli Peters, açıklama yaptı.

    Apple TV+'ın iddialı dizisi See, Kasım ayının başında izleyicileriyle buluşmaya başladı. Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı dizi, savaş sahneleriyle gündeme geldi. See'de Jason Momoa'ya eğitim veren isimlerden biri de metal müzik vokalisti Oli Peters oldu. Peters, Momoa'nın savaş sahnesi eğitimleriyle ilgili konuştu.

    Bilim kurgu türündeki Apple TV+ dizisi See ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Dizinin savaş sahneleri oldukça ilgi çekmişti. Bu sahnelerde Jason Momoa'nın savaş naraları attığı kısımlar bulunuyor. Ancak bu naraları atmanın hiç de kolay olmadığı ortaya çıktı. Momoa'nın, çığlıkları atabilmek için metal müzik vokalisti Oli Peters'dan eğitim aldığı bilgisi verildi. Özellikle ilk bölümde yer alan sahneyle ilgili Peters konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Jason'ın agresif sahneleri çekmeden önce de müziğe ilgisi vardı. Yani kolaylıkla olayı kaptı. Vokal şeklinin ne olduğunu anlamak için Archspire (metal grubu) turnedeyken onunla mesajlaşarak daha yakından tanıştık. Sete onunla birlikte gelirdim ve repliklerine birlikte bakardık." Jason Momoa daha önce de Aquaman için metal müzikten ilham aldığını söylemişti. Rolüne çalışmak için Tool'un "Ticks and Leeches" parçasından ilham alan Momoa, Conan grubunun müzikleriyle de çalıştığını ifade etmişti.

    Jason Momoa'nın başrolünde bulunduğu See'nin konusu ise şöyle: Dünya üzerindeki herkesin görme yetisinin Tanrı tarafından alındığı bir dönemde geçen See'de insanlar dokunarak ve hissederek yollarını buluyordur. Avcılıkla yaşamlarını sürdüren bu halkın aralarına ikiz bebekler doğar. Bu bebeklerin görme yetisi vardır. Halk, onları ya şeytani ya da mucizevi olarak adlandıracaktır. Bebekler, halk arasında büyük bir mücadele başlatır. Onu koruyanlar ve yok etmek isteyenler olarak ikiye ayrılırlar.

    Apple TV+, henüz ülkemizde ulaşılabilir konumda değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top