Hesabım
    "Lord of The Rings" Dizisine 2. Sezon Onayı!

    Yüzüklerin Efendisi dizisine onay geldi!

    Amazon'da yayınlanacak olan Lord of The Rings dizisine yeni sezon onayı geldi. Ancak henüz ilk sezonun yayın tarihi belli olmamakla birlikte, herhangi bir teaser ya da poster paylaşımı yapılmaması nedeniyle yeni sezon onayı şaşkınlık yarattı.

    J.R.R. Tolkien'in yaratıcısı olduğu Lord of The Rings evrenine ait olacak Lord of The Rings dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin ilk sezonuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş olmasına karşın, Amazon'dan ikinci sezon onayı geldi. Amazon'un J.R.R. imzalı kitapların haklarını satın alalı yaklaşık olarak 2 yıl oldu ve önümüzdeki anlaşmaya göre önümüzdeki aylarda mutlaka fragman ya da teaser'ın yayınlanması gerekiyor. Amazon, dizi için 5 sezonluk anlaşma imzaladı ve bu proje için Netflix gibi büyük platformlarla girdiği yarışı kazanarak 250 milyon dolar harcama yaptı. Dizinin yaratıcı isimleri Star Trek Beyond filminde imzası bulunan JD Payne ve Patrick McKay olarak biliniyor.

    Lord of The Rings dizisinin ilk iki bölümünü  A Monster CallsJurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage, The Impossible gibi yapımlardan tanıdığımız Juan Antonio Bayona yönetiyor. İlk iki bölümün çekimlerinin ardından çekimlere yaklaşık olarak dört aylık ara verilecek ve senaristler ikinci sezon için plan yapmaya başlayacaklar. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak olan yalnızca üç isim duyuruldu. Bu isimler ise We're The MillersDetroitBlack Mirror: BandersnatchMidsommar gibi yapımlardan tanıdığımız Will Poulter; Picnic at The Hanging Rock'tan tanıdığımız Markella Kavenagh ve Game of Thrones, Birdsong, Heart of The Sea, Ripper Street, MotherFatherSon gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joseph Mawle oldu. Tüm kadro henüz Amazon tarafından kesinleştirilmedi. Ayrıca dizinin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı da belli değil.

    Geçtiğimiz aylarda Amazon'un yayınlandığı haritadan, dizinin edineceği konu hakkında ufak bilgileree sahip olmuştuk. Haritaya bakıldığında Belegaer denizi, Numenor gibi bölgelerin yer aldığı haritaya bakılarak, Dunedain soyunun hikayesinin anlatılabileceği tahmin ediliyor. Hatta Aragorn'un gençlik dönemlerinin anlatılabileceği bile söyleniyor. Ancak kesin olan tek bilgiye göre dizi, Sauron'un ölümüyle sonlanan İkinci Çağ'da geçecek. İkinci Çağ, tam 3441 yıl sürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top