Hesabım
    Apple TV+'ın İlk İngiltere Dramasında Başrol Gary Oldman!

    Oscar Ödülü sahibi oyuncu Gary Oldman, suç geriliminde başrolde olacak

    Yakın zamanda yayın hayatına başlayan Apple TV+ platformu, yeni projelerini açıklamaya devam ediyor. İngiltere için orijinal bir seri hazırlayan şirket, başrol oyuncusunun Gary Oldman olacağını duyurdu. Aynı zamanda, İngiltere'nin ilk Apple TV+ draması olan dizi, gerilimli bir casus hikayesi anlatacak.

    Dizi, Mick Herron'un çok satan ve geçen yaz altıncısı basılan suç serisi Slough House'ın ilk kitabı olan Slow Horses'ın uyarlaması olacak. Projenin arkasında Kanada, Amerika ve İngiltere ortaklığı olan güçlü bir ekip yer alacak. Yapımda ise See-Saw Films Şirketi yer alıyor. Şirket daha önce, Lion, Slow WestWidows ve Top of the Lake gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı.

    Dizinin hikayesinde ise bir MI5 ekibi yer alıyor. Son işlerinde yanlış kararlar alan ve daha alt bir birime yollanan ekip, başlarına gelen zeki ve tecrübeli bir liderle yoluna devam ediyor. Jackson Lamb adındaki lideri Gary Oldman canlandıracak. Serinin diğer kitaplarında da yer alan Jacskon Lamb için devam projeleri olup olmayacağını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

    Dizinin yayın tarihi konusunda net bir bilgi olmasa da 2020 yılı içerisinde yayınlanması planlanıyor. Kitap serisini takip edenler ise yedinci bölüm için 2021 yazını bekleyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top