Hesabım
    The Simpsons Final mi Yapıyor?

    The Simpsons'ın geleceği hakkında üst üste açıklamalar geliyor..

    Televizyon dünyasının çok sevilen ve en uzun soluklu yapımlarından olan The Simpsons, şu an 31. sezonuyla yolculuğuna devam ediyor. Birkaç kuşağı birden etkileyen, göndermeleriyle her zaman gündem olan dizi, şu sıralar final yapıp yapmayacağı üzerinden konuşuluyor. Geçen sezon, şimdiye kadar yakaladığı en düşük reyting sonuçlarını elde etmesi final tartışmalarını da beraberinde getirdi. 

    Bütün bu tartışmalar ışığında The Simpsons'ın sonunun yaklaştığı düşüncesine içeriden bir bilgi eklenince hayranları ciddi bir telaş sardı. Dizinin müziklerini yapan ve yıllardır ekipte yer alan Danny Elfman, katıldığı bir yayında, "Ne kadar doğru bilmiyorum ama dizinin artık biteceğini ve son sezonu olduğunu duydum." ifadelerini kullandı. Bu haber üzerine, özellikle sosyal medyada konu çok tartışıldı ama içeriden cevap gecikmedi ve şimdilik sevindirici haber geldi.

    Filmin yapımcılarından olan ve The Simpsons sayesinde 9 Emmy Ödülü kazanan Al Jean, Twitter hesabından bu konudaki bir haberi paylaştı ve haberin doğru olmadığını dile getirdi. Şimdilik bu haber sevindirici ama yarın ne olacağını bilemeyiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top