Hesabım
    Can Yaman'ın Yeni Projesi İptal Olabilir!

    Dizinin yapımcısı, projeyi bir süreliğine rafa kaldırdıklarını açıkladı

    Son dönemde adı sıkça konuşulan ve sosyal medyada neredeyse hergün adını duyduğumuz oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz gün bir skandala imza attı. İspanya'da da çok beğenilen Yaman, orada katıldığı bir programda, bir kadının "Bize bu dünyadan olduğunu kanıtlayan bir şeyler söyleyebilir misin?" sorusuna "Arka odaya geçelim" cevabını verdi ve özellikle sosyal medyada büyük tepki çekti. 

    T24'ün haberine göre, bu skandal cevap üzerine bir açıklama da Can Yaman'ın yeni projesinin yapımcısından geldi. Şubat ayında çekimlerine başlanması gereken dizi için anlaştıklarını söyleyen Faruk Turgut, son günlerde gelişen olaylar üzerine diziyi bir süreliğine rafa kaldırdıklarını açıkladı. Turgut, telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında, "Can, çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar çok talihsizdi. Diziyi eylül ayına kadar rafa kaldırıyoruz." açıklamasında bulundu. Bu gelişme sonrası neler yaşanacağını hep beraber göreceğiz ama şimdilik projenin iptal olduğu bir gerçek.

    Can Yaman, birkaç gün önce de, dizilerde beraber çalışan insanlar arasında bir çekim olması gerektiğini, libidosu yüksek isimlerle bir arada çalışılmasının doğru olacağını söylemiş ve "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak, hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı” diye yine tartışma yaratan bir açıklama yapmıştı.

    Yaman'ın iptal gelişmesiyle ilgili henüz bir açıklaması bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top