Hesabım
    HBO'dan İddialı Bir Mini Dizi Daha Yolda!

    Watergate skandalını anlatacak mini dizinin kadrosu da oldukça iddialı..

    Başkan Donald Trump'a karşı yürütülen ve sıklıkla Watergate skandalını çağrıştıran soruşturmaların ortasında, HBO tesadüf müdür bilinmez, Watergate hakkında iddalı bir yeni dizi için hareket geçti. Woody Harrelson ve Justin Theroux'nun başrollerde olacağı 5 bölümlük mini dizinin ismi ise "White House Plumber" olarak belirlendi. Amerikan tarihinin en büyük siyasi skandallarından biri olan Watergate'in işleneceği projenin yapımcıları, Veep dizisinden de tanıdığımız Alex Gregory, Peter Huyck, David Mandel, Frank Rich ve The District'ten Ruben Fleischer ile David Bernard.

    Gregory ve Huyck tarafından yazılıp, Mandel tarafından yönetilecek olan White House Plumber, kamu kayıtlarının yanı sıra Egil "Bud" Korgh ve Matthew Krogh'un kaleme aldığı "Integrity" adlı kitaba dayanıyor. Hikaye, Nixon'ın gerçek skandalının detaylarını işleyecek ve Harrelson'ın canlandıracağı E. Howard Hunt ile Theroux'un hayat vereceği G. Gordon Liddy'nin kurtarmaya çalıştıkları başkanlığı, kazayla devirmeleri sürecini anlatacak.

    HBO program sorumlusu Casey Bloys, "Yetenekli ekibi bir araya getirdiğimiz ve Nixon'ın yıkılan Beyaz Sarayı'nı işleyeceğimiz için heyecanlıyız. Bu gerçekten önemli bir proje. Harrelson ve Theroux'la bir kez daha çalışacağımız için sabırsızlanıyoruz." açıklamasında bulundu.

    Woody HarrelsonHBO ile daha önce True DetectiveJustin Theroux ise The Leftovers dizisinde çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top