Hesabım
    Yeni "WandaVision" Görüntüsü Bizi 50'li Yıllara Götürüyor

    Diziden yayınlanan ilk görsel, 50'li yılların atmosferini çağrıştırıyor..

    Marvel Cinematic Universe ve Disney + iş birliği yeni proje WandaVision'dan ilk görsel yayınlandı. Bu görselde, baş karakterlerimiz 50'li yıllara benzer bir atmosferde görünüyor. 

    Bir süredir, Disney + MCU serisi WandaVision'ın, tipik çizgi roman gösterisinden çok farklı bir şey sunacağı ve daha çok Legion'a benzeyeceği konuşuluyordu. Comic-Con ve D23 etkinlikleri sebebiyle paylaşılan ilk görsele göre, dizinin 50'li yıllar atmosferine sahip olduğu görülüyor. Başrol oyuncularından Elizabeth Olsen, daha önce yaptığı açıklamada "Dizi görüşmeleri sırasında bize 50'li yıllardaki halimize uyarlanmış fotoğraflarımızı gösterdiler ve bu bizi çok heyecanlandırdı" demişti. Dizinin, ne kadarlık bir bölümü için böyle bir kurgu var bilinmez ama yaratıcılık konusunda heyecanlanmak için bu görsel fazlasıyla yeterli.

    50'li yılların sitcom atmosferini daha geleneksel MCU özellikleriyle harmanlayan seri, Olsen ve Bettany'nin karakterlerini yapay zeka aracılığıyla hayatlarının aşkı olarak bir araya getiriyor. Dizide ayrıca Nightmare karakterinin yer alacağı dedikodusu da yakın zamanda duyulmuştu. Doctor Strange'in yeni bölümünde olması beklenen karakter üzerinden, WandaVision'ın yeni Doctor Strange filmiyle bir bağlantısı olabileceği de hayranları bir hayli heyecanlandırdı. Jac Schaeffer'in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Matt Shakman yapacak. Başlıca rollerde ise Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Kat Dennings, Kathryn HahnRandall Park ve Teyonah Parris yer alacak. 

    Dizinin gösterim tarihi 2021 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top