Hesabım
    The Boys'un İkinci Sezonundan Fragman!

    2020 yazında yayında olacak The Boys'un yeni sezonundan fragman yayınlandı..

    Garth Ennis ve Darick Robertson'un çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys'un aynı adlı ilk sezonu, bolca şiddet, çılgın olaylar ve cinsellik içermekteydi. Önümüzdeki yıl ikinci sezonu yayanlanacak dizinin fragmanına bakılırsa, dizi ekibi yine aynı şeyleri vaat ediyor.

    Süper kahramanların özelliklerini ve güçlerini kötüye kullandığı bir evrende geçen dizide, kendilerine The Boys adını veren bir grubun hikayesi anlatılıyor. Yozlaşmış bir evrende, kendilerini kötü süper kahramanları yok etmeye adayan grup, bol şiddet içeren, eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor.  Eric Kripke’nin imzasını taşıyan dizinin yürütücü yapımcıları ise daha evvel de beraber çalışan Evan Goldberg ve Seth Rogen. İlk sezon prömiyeri 26 Temmuz 2019'da gerçekleşmiş ve dizi, yaz sezonunun en çok izlenen yapımları arasında yer almıştı. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer CaponKaren Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Giancarlo Esposito sezon ikide geri dönüyor. Aya CashClaudia Doumit ve Goran Visnjiç ise yapımın yeni yüzleri olarak yeni sezonda karşımıza çıkacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top